Maak me gek

 


Daar bij HBO weten ze wel hoe ze een meisje gek moeten maken, zeg. Maandenlang heb ik tranen met tuiten gehuild om het feit dat ik de fabulous Sex and the City shoebox ben misgelopen. Let me explain: als diehard fan rende ik natuurlijk bij elke SATC dvd-release naar de winkel, waardoor ik op het laatst alle losse dvd’s in mijn bezit had en me ongeveer een week daarna die fijne roze schoenendoos door de neus werd geboord. En ik heb alles al geprobeerd om een empty exemplaar te bemachtigen; bijna een paar waanzinnig lelijke schoenen gekocht bij Sacha (want die hadden een actie: bij elk paar schoenen dat je kocht kreeg je een gratis SATC box), daarna gesmeekt of ik er misschien een losse doos kon kopen voor een veel te hoog bedrag, ernstig vernederd door de verkoopsters daar die van mij een dikke pluim verdienen voor hun klantonvriendelijkheid, Ebay afgesurfd en onderhandeld met een tiental dikke Duitsers die in al hun gemeenheid probeerden om twintig euro van mij af te troggelen, gemaild met mannen van de Media Markt en zowat elke platen- en dvdzaak van Nederland met mijn liefste glimlach binnengelopen en met knipperende wimpers gevraagd of ze misschien wel een shoebox voor mij over hadden.
Maar niets mocht baten. Ik heb het opgegeven; de shoebox en ik zijn gewoon niet voor elkaar bestemd. En om het nog even een graadje erger te maken, geeft HBO nu een nieuwe, waanzinnig roze velours box uit, including alle afleveringen (ik bedoel, je kunt me ook gewoon aan een boom binden en wachten totdat ik doodga van ellende) en nog mucho more extras.
Wel te weten:

 

*Een sexoclopedie: een gids die je meeneemt door alle afleveringen van SATC en waarmee je terugkijkt op de mooie momenten op het gebied van daten, fashion, vriendschap en relaties.
*Location, location, location!: alle New Yorkse restaurants, clubs en shops die Carrie & Co. bezochten.
*Sex-essentials: een videojukebox (?) voor advies en grappige quotes over sex, mode en meer.
*You Can Quote Me on It; een spel waarbij je allerlei zinnen uit de serie af moet maken en je SATC-kennis getest wordt.
*The Guest List; een terugblik op al die beroemde gezichten die verschenen in de show.

Als je er van geniet om je te laten martelen, kijk dan even hier voor een filmpje waarbij door het boek gebladerd wordt.

Kan iemand me even verdoven?

23 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *