Weetjes

Omdat ik mezelf er niet toe kan zetten om een heel verhaal te vertellen, maar omdat ik wel even een schrijverige uitlaatklep nodig heb (want: werkstress) hier een boel feiten gezellig op een rij. Gooi je haar los, schop de pumps uit, neem je kat op schoot en zet de leesbril op (oh nee, die staat natuurlijk al op den snufferd, anders kon je dit niet lezen. De zonnebril dan. Wel ja, doe eens gek), want here it goes:

* Ik zag van de week een mevrouw met een echte Bas Kosters-bugaboo kinderwagen in een outletwinkel en raakte in shock. Waarom ga je in hemelsnaam naar een outletwinkel als je een Bas-bugaboo kunt betalen? En ook: waar scoor je een Bas-bugaboo? Ik dacht dat het een Urban Kinderwagen-mythe was; alleen weggelegd voor de Leontine Borsato’s van deze wereld!
* North Country met Charlize Theron (grrr waarom ben ik nou niet met een Charlize-hoofd geboren?!) is een geweldig goede film. Niet echt geschikt voor leuke filmavondjes (want: drama, drama, dramaaaa!) maar een must-see voor elke girl (overigens kun je je vriendje beter thuislaten; ik veranderde in zo’n actieve feministe dat ik na afloop geen goed woord meer over had voor mannen in general en absurde dingen begon te prevelen als: “De wereld zou stukken mooier zijn zonder mannen!” Ik ben gelukkig wel weer bijgedraaid hoor…).
* Milou en ik staan als zombies op stickerfotootjes. We gingen voor de lol zo’n hokje in en besloten heel schoolgirl-achtig gekke bekken te trekken, niet wetende dat na poging drie je foto’s al automatisch afgedrukt worden… gevolg: ik lijk het evenbeeld van ‘De Schreeuw’ en Milou kan zich zo bij Alvin, Simon en Theodore voegen (voor de jonge lezertjes: = de cast van de tekenfilm The Chipmunks).
* Ik sta altijd stom op foto’s. Altijd! Ik weet niet hoe ik het voor elkaar krijg, maar de dichte ogen, driedubbele onderkinnen en platte hairdo’s zijn niet van de lucht en armen en benen komen uit de gekste plekken. Toch maar eens een cursusje poseren bij Giselle ondergaan.
* Mari van de Ven is écht heel eng.
* Ik ben nou niet bepaald een regelneef. Of nicht. Gottegot, wat is regelen toch een vervelende klus. Goed, als alles eenmaal klaar is voel je je wel opgelucht, maar hell no, ik word noooooit pr-lady!
* Mijn rekenskills hebben zich gigantisch ontwikkeld sinds ik uitverkoop na uitverkoop afstruin en uit het bolletje uitreken hoeveel korting het kledingstuk van mijn gading krijgt. Wow! Applaus, dank u!

11 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *