Wheels of fortune

Fatima Moreira de Melo had er al één, speciaal voor haar voorzien van tijgerprint. Percy Irausquin leukte laatst het dak op van een Mini. En ja, dan kan Neerlands beroemdste viswife Judith Osborn natuurlijk niet achterblijven. Die zit niet thuis stapels garnalen te pellen, die frist even in een middagje een paar autootjes van Smart op. Maar natuurlijk.
Judith ging aan de slag met de Smart fortwo en de forfour die, zoals de namen al zeggen, bedoeld zijn voor het vervoer van welgeteld twee en vier personen. Tijdens haar fashionshow afgelopen dinsdag, werden de kittige koekblikjes gepresenteerd.

De eerste variant is verkrijgbaar in een mooi-weer-versie; de cabrio, en als coupé. En nee ik weet ook niet wat coupé is. Zie ik eruit als iemand die verstand heeft van auto’s? Dat dacht ik ook. Onze Juud heeft daar een leuk verfje voor uitgekozen, voor zowel de lak van de auto als voor het interieur. Daarnaast heeft ze de scheurmobiel voorzien van een bestickering met echte Osborn-uitspraken. Prijzen? De coupé kost € 14.950 en voor de cabrio betaal je een lieve duit van € 17.900. De vierpersoonssmart heeft van Judith ook een leuk interieur en exterieur gekregen. Quanta Costa? € 19.970.

Beide karretjes verschijnen in een dames- en herenuitvoering. De ladylike varianten zijn gehuld in zalm, perzik, rood en knalroze, geïnspireerd op een Chanel-tasje dat Judith van een vriend kreeg. Zo is de naam van het eerste autootje ‘Homecoming Queen’, met een Poppy Red interieur en een Peach Beach exterieur. De tweede scheurmobiel voor dames heet ‘Pri-Madonna’, compleet met Hot Lips Pink interieur en Pretty Pink exterieur. Leuk heur.

Hippe heren zullen zich laten zien in een Smart met koele groen en blauwe tinten. De eerste kar heet ‘Action Hero’; met Lean Grean interieur en een Miami Blue-lakje aan de buitenkant. De tweede versie is ‘Serious Toy’ gedoopt en heeft een Deep Sea interieur en Vitamin Green buitenkantje.
Oh en die Judith Osborn stickers? Die kun je ook nog eens zelf op je Smart plakken, want die worden er gratis bijgeleverd.
Nog meer leuks: er komen ook nog shirtjes op de markt speciaal voor de bestuurders van de hippe hotwheels: roze damestruitjes en groene herenshirts met de opschriften ‘Smart girl’ en ‘Smart boy’.

Net een klein fortuintje geërfd en wel geïnteresseerd in een Osborn-scheurmobiel? Wees er dan snel bij: de karretjes zijn verschenen in een oplage van 50 stuks en vanaf vandaag te koop. Hurry hurry!


En oh ja… er werd ook nog kleding geshowd. Fab!

You got the love – The Source & Candi Staton

8 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *