Help

Photobucket - Video and Image Hosting

Vier dingen in mijn leven die ik niet begrijp, noch ooit zal begrijpen:

1. Waarom Parodontax tandpasta maakt die werkelijk poepbruin van kleur is (dit verzin ik niet). Ik moest even drie keer knipperen terwijl ik naar de bruine substantie op de haren van mijn tandenborstel staarde (zelfs fantaseren dat het Godiva-chocolade betrof, hielp niet). En waarom iemand in dit huis ooit Parodontax-tandpasta zou kopen (het is toch algemeen bekend dat dat de goorste tandpasta ter wereld is?).

2. Waarom ik zo gek ben geweest kostbare uren van mijn leven te wijden aan het uitgummen van de kloterige potlood-aantekeningen uit mijn oude schoolboeken (in buslijn 77 ligt nu een bankje onder de gumsels en ik heb een blaar op mijn rechterduim) en waarom de stoffige oude inkoop-dino bij de boekhandel besloot uit mijn hele stapel slechts één miezerig boek te nemen. Ik was bijna in staat om de ene overgebleven haar uit zijn schedel te trekken.

3. Waarom sommige mensen vrijwillig hardcore-muziek op volume orkaan door de boxen van hun auto laten schallen. En dan het liefst op het parkeerplein naast mijn huis, terwijl ik met de benen omhoog in de tuin van de rust probeer te genieten.

4. Waarom ik van de week een mevrouw van minstens 65 jaar oud in een witte legging met de beruchte gouden (!!!) Gladiator-schoenen eronder, gouden heuptas om en een goud shirtje aan spotte. Help. Dyanne Beekman zou een beroerte krijgen (en vast weer met hevig irritante uitspraken gaan smijten)…

Nu u weer.

Photobucket - Video and Image Hosting Wings of forgiveness – India.Arie

18 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *