Nipplegate II

Photobucket - Video and Image Hosting

Het was deze week grootst nieuws: de redactie van glamourblad La Vie en Rose had het in het hoofd gehaald om Kate Moss incluis blote tepel op haar cover te zetten. Nu was het op zich al shocking dat Kate het blaadje siert, nu haar reputatie aan een zijden Chanel-draadje hangt (met dank aan een zekere meneer Doherty), maar vanwege Kate’s ontblote borst was Nederland helemáál in rep en roer; de ogen van minderjarigen en bejaarden met een slechte rikketik hevig bedekkend. Dat, om maar iemand te noemen, Paris en consorten al nipple-slippend door het leven én door medialand gaan, vergaten we daarbij voor het gemak even.
Bushokjes door het hele land worden as we speak voorzien van roze stickers die zedig over Kate’s nippelgate worden geplakt. Alsof we niet kunnen raden wat er zich onder de in het oog springende roze sticker op borsthoogte bevindt.
Ik vraag me dan direct af wie deze eervolle taak op zich heeft genomen. En wat er dan thuis aan de eettafel, boven de dampende gehaktballen met jus, wordt verteld. "En schat, hoe was het op je werk?" "Ach, lieverd, niets bijzonders. Gewoon de tepels van Kate Moss afgeplakt".
Het is een vreemde wereld waarin we leven…

Photobucket - Video and Image Hosting Rick Rubin – Spank Rock

24 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *