Bad hairday? Naar de gevangenis!

Photobucket - Video and Image Hosting

Globetrottende girls weten het natuurlijk al lang: vertoeven in de Douglas is fijn, maar no way dat de aan het mintgroene-imago vasthoudende keten het haalt bij haar buitenlandse nichtje Sephora. En of je nou een vestiging in Duitsland, Spanje of de States bezoekt; Sephora stelt nooit teleur. Een imponerende collectie met merken als Dior, Benefit, Urban Decay, Too Faced en haar eigen impressive brand maken dat je zo een heel winkelkarretje vol zou willen laden.
Let’s face it: de winkel is een instituut voor beautyverslaafden. Een absolute must voor Sephora-lovers om de koude wintermaanden mee door te komen, is dit Sephora Monopoly-spel. Game Girls strijden erom wie de meest succesvolle Sephora-store heeft door haar te vullen met de meeste beautyproducten, genoeg werknemers en basics als water en electriciteit. En die beautygoodies, die scoor je van Stila in Gloss Gardens, van Make Up For Ever aan Lipstick Lane, van Nars in Cheeck Street en van Bliss op Lotion Avenue.
Je gaat de cel in als je een bad hair day hebt, mag alvast een paar stappen vooruit voor een manicure, kunt een echte shopping spree winnen en uiteraard moet er huur worden betaald als een andere speler in jouw beautytokootje komt. Dat doe je – als vanzelfsprekend – met je beautybucks. Nou, als dat niet leuk is, weet ik het ook niet meer.
Mocht je toch een dagje Christmas-shopping in ausland gepland hebben, speur dan even naar het dichtsbijzijndste Sephora-filiaal en sla je slag!

Photobucket - Video and Image Hosting Higher – D’Angelo

6 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *