Nieuw jasje

Photobucket - Video and Image Hosting

Als we dan toch in de nieuws-sferen zitten, breng ik u meteen maar even het laatste nieuws wat betreft NEnz.web-log.nl. Gedreven door mijn eigen innerlijke onrust én het al net zo verontrustende bericht dat ik vanmiddag ontving over een interview met ondergetekende in de schoolkrant van het ROC Groningen (o ja, vergeten…), vond ik dat ik de boel hier maar eens in een nieuw jasje moest steken. Hetzelfde kunstje hebben we inmiddels al veel te vaak gezien, vindt u ook niet?
Nog niet alles is zoals het moet zijn, zo ben ik bijvoorbeeld nog niet geheel in mijn nopjes met mijn menu (maar heb je mijn iPodje al opgemerkt? Hij speelt echt muziek af. Als dat geen dikke poep is, weet ik het ook niet meer), maar hee, we komen er wel. Én ik onderneem inmiddels ook een dappere poging om alle berichten in mijn gastenboek netjes te beantwoorden. Jullie hebben er immers de tijd voor genomen om iets achter te laten, dan vind ik dat ik ook even de moeite moet nemen om te reageren. Wel zo leuk. Al ben ik voornamelijk bezig om roze veren uit mijn achterste te plukken en geschrokken lezers ervan op de hoogte te stellen dat ik niet ben gestopt met bloggen (dit heeft alles te maken met De Grote Log-Crisis van januari 2007). Maar lieve leeskeesjes, ik doe natuurlijk niets liever.
O en wat betreft die Photobucket-brandmerken die mijn oudere logjes ‘sieren’: mijn foto-emmertje zat vol. En dus word ik bruut afgestraft voor mijn criminele praktijken door dit publiekelijk te maken. Waarom tatoeëren ze ’t niet meteen in een foeilelijk lettertype op mijn voorhoofd? Afijn: vanaf de 15e zijn mijn mooie plaatjes weer te zien, zo werd mij beloofd. En dat is al heel snel.
Maar genoeg getypt: tijd om me voor te bereiden op Project Runway (ik weiger ‘catwalk’ te zeggen)! Tot logs!

Photobucket - Video and Image Hosting Lala – Lucy Pearl

14 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *