Suikerfeest

Photobucket - Video and Image Hosting

Als je mij zou vragen wat er met designer Christopher Kane zou mogen gebeuren, zou ik zeggen: "Voor straf 24 uur lang op de eerste rij zetten bij de Las Vegas-show van Miss Misthoorn Céline Dion". Áls je ’t me zou vragen dan hè?
De 24-jaar jonge Schotse blom studeerde vorig jaar cum laude af aan het Central Saint Martin’s MA en won kort daarna de titel ‘New Scottish Designer of the Year’ een titel die, mijn lieve modevrienden, erg prestigieus is.
En het modesprookje was daarmee niet uit: nadat wandelende handtas Donatella Versace zijn afstudeercollectie sponsorde, werd Christopher aangesteld als consultant voor het Italiaanse modemerk. Yeah mate!
Zijn medeplichtigheid aan de fout-goud-look van de croma-chick en haar kornuiten is al reden genoeg om Chris glashard te negeren, maar er is meer modeleed. Christopher is er namelijk schuldig aan het Mariah Carey-jurkje naar de catwalk te hebben getransporteerd. Neenee, ik verzin het niet. Denk: jurkjes die zó kort zijn dat je direct een chronische blaasontsteking oploopt, gemaakt van elastische materialen (alarm, alarm!) en in alle fluorkleuren van de regenboog. Oh dear.
Gelukkig is er dan één ding dat de jonge Schot in mijn ogen goed kan doen: Canderel-doosjes ontwerpen (het is een vak). In navolging van Karl Lagerfeld stortte ook Christopher zich op de zoetjes. En de schattige roze doosjes waren een hit op de Londonse modeweek. Want some sugar? Canderellen maar.

Photobucket - Video and Image Hosting

Één der beruchte Mariah-jurkjes…

Photobucket - Video and Image Hosting Goodmorning Heartache – Gladys Knight

9 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *