Wist-je-datjes

Photobucket - Video and Image Hosting

Nou vooruit, even snel dan: wat wist-je-datjes. Omdat ik raaa-zend druk ben vandaag.

*Ik was – in tegenstelling tot de rest van de wereld die com-pleet hysterisch werd – allerminst onder de indruk van Britney’s biljartballenhoofd. Sterker nog: deze look is een verádeming na maanden van geelgroene knotten met donkerbruine uitgroei bovenop het hoofd.

*Mijn nieuwe skinny jeans zit zo strak om mijn benen dat ik er minstens een turnlesje van een of andere Russische met een achternaam die eindigt op -ov op moet hebben zitten voor ‘ie goed en wel uitgelopen is. U weet vast waar ik me vanmiddag mee bezighoud.

*De afgelopen week beleefde ik een paar van de gelukkigste momenten van mijn leven toen ik erachter kwam dat A) Amy Winehouse hetzelfde t-shirtje als ik heeft en B) Fiona rondtrippelt met dezelfde button als ondergetekende! Wiehaaa! (um… sorry)

Photobucket - Video and Image Hosting

*Wist ge al dat Brits Brutalaaltje Lily Allen met een kledinglijn komt? Ze ontwierp een lijn voor de Britse keten New Look, bestaande uit zes jurkjes, twee paar schoenen en een rits accessoires, allemaal onder de naam ‘Lily Loves’. Als je je in mei op het Britse vasteland bevindt, ga dan zeker even kijken.

*My-boy-lollipop is vandaag jarig. Dus ik moet nu heel druk ballonnen op gaan blazen en met serpentines strooien. Ciao!

Photobucket - Video and Image Hosting

14 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *