Get fresh with Kesh

Photobucket - Video and Image Hosting

Gaan sommige mensen voor een rustige, cleane, Calvin Klein of Marc Jacobs-achtige stijl; ik loop af en toe rond als een blinde muur op een metrostation. Nee, lieve lezers, ik vind niet snel iets hysterisch. Al moet ik zeggen dat ik zangstemmen wel heel gauw hysterisch vind (zo heb ik laatst Dream Girls gekeken, maar alle liedjes doorgespoeld omdat ik het idee had dat Beyoncé, Jennifer Hudson en noem-ze-allemaal-maar-op stuk voor stuk op eigen wijze probeerden om een Titanic neer te zingen. Alleen Eddie Murphy kon een goedkeurend knikje verwachten). Maar goed, da’s mijn afwijking.
Helemaal fijn vind ik dan ook de mode van het Britse label Kesh, gemaakt door de uit Londen afkomstige, 20-jarige girl Kesshia. Het wandelende stijlicoontje customizet erop los (ik customize, jij customizet, wij customizen?), stileert videoclips en photoshoots en is werkzaam voor het nieuwe, hippe en kleurrijke blaadje Super Super Magazine. Één keer in de zoveel tijd ontwerpt ze een stapel Kesh-kleertjes die ze met veel succes verkoopt via haar Myspace-account. Denk: veel kleur, veel hysterie, eighties & nineties en een vleugje sporty chic. Een beetje wat M.I.A. zou dragen.
Het is alleen een beetje jammer dat Mariah Carey (?) laatst een outfitje speciaal op maat (DD) heeft besteld. Maar als ik de modecritici moet geloven is die tegenwoordig toch een heus stijlicoon

O enne… wie van de kalme CK is en gaat schuimbekken van dit wilde plaatje: mijn oprechte excuses.

Photobucket - Video and Image Hosting So fresh & so clean – Outkast

8 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *