So much to blog, so little time

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Okéé, okée; ik is weer belachelijk druk. Ik kon het een tijdje enigzins voor jullie verhullen door er af en toe op de valreep nog een (dodelijk saai – ook gezien het aantal ontbrekende reacties; het was jullie goed recht) stukje uit te gooien, zo tussen neus en lippen door, maar nu is het toch echt zo klaar als een klontje: NEnz heeft stress. Ja, en stress, dat kunnen we niet gebruiken natuurlijk. Want daar krijg je allemaal nare rimpels van. En slaap. En een slecht humeur (vraagt u maar aan mijn amour).
Dus wat heeft dit stresskipje nou besloten? Wel, om het allemaal even een tandje terug te zetten. Of om met haar equivalent van Oprah Winfrey te spreken, Miss India.Arie: "slow down baby".
Dat betekent uiteraard niet dat ik mij terugtrek uit weblog-land, o nee, maar wel – nou ja, misschien wel dat ik voorlopig niet meer met dezelfde regelmaat zal uploaden als vroegâh. En dat die superdeluxe metamorfose waar ik nu al wéken over dagdroom, misschien toch wat langer op zich laat wachten. Ik zou zeggen – en alle omroepen met mij – : even geduld a.u.b…

P.s.: spot de Chanel-panty hierboven. Is dat niet fabulous?

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket Hit that – M.I.A.

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *