Freestyler

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Vroeger keek ik klasgenoten die de zwarte versie droegen altijd wat meewarig aan; nowadays denk ik: "Ikwilzeikwilzeikwilze!".
Jawohl, want de Reebok Freestyle-sneaker is terug. En ditmaal in een kleurenpalet waar je u tegen zegt. Knalroze, paars, turquoise, gifgroen, geel en zelfs een oranje versie is vertegenwoordigd.
Dat kleurfestijn is niet voor niets: Reebok viert het 25-jarig bestaan van de sneaker – natuurlijk niet de geringste prestatie in een wereld vol Nike Dunks en Air Maxen, Puma Clydes, Adidas Shelltoe’s, Vans en Bapesta’s. Maar nee, het eighties gympje sloeg zich dapper door jaren van sneakerstrijd heen.
Reebok bracht de Freestyle sneaker dit jaar daarom in verschillende jasjes uit. Zo was er eerst de ’25 candles’-versie: juistem, een gympie met 25 verjaardagskaarsjes, en volgden al snel de pastelkleurige ‘Easter’ en een erg gewilde schoen met het artwork van Jean-Michel Basquiat erop.
En ja, nu dus de ‘Reign Bow’-serie met gezellige kleurtjes én dito veters. Tijd om ons in hoog uitgesneden metallic Madonna-achtige gympakjes te hijsen (yikes!) en de zweetbandjes onder een laag stof vandaan te toveren, dacht ik zo…

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Beeld van www.sneakers.fr

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket Pump up the jam – Technotronic

17 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *