Yipyap

Goed dan; even snel wat nieuwtjes uit het brein van NEnz op een rijtje:

* Oké. Heeft iemand énig idee waar ik leuke panty’s met een printje kan kopen? En kom niet aanzetten met leggings; door jarenlange danservaring heb ik de kuiten van een Hongaarse kogelstootster.
O en ook niet te duur graag. As much as i like een échte Missoni for Wolford; ik heb het aangeboren talent om elke panty bij de eerste kennismaking al te voorzien van een ladder.

* Aanstormende jarigen die helemaal plat gaan voor het welbekende LV-printje opgelet! Mijn vaste cupcake-adresje in Utrecht (komt het dichtst in de buurt van de New Yorkse Magnolia Bakery…); bakkerij Sweet Things, verkoopt een heuse verjaardagstaart met Louis Vuitton-print onder de naam ‘High Fashion Cake’. Hi-la-risch.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

* Gereed voor het National Museum of Ugliness: deze tas van niemand minder dan… Jay McCarroll. Kennen we die nog? Winnaar van Project Runway, serie 1? Juistem. Nu te koop in de webshop van Fredflare voor een schamele 60 dollar. Hadden ze nog beter die vrouw met het vogelpoephaar kunnen laten winnen.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

* Helemaal leuk: die broer en zus met de gezonde blos van de White Stripes hebben iets geinigs bedacht. Hun nieuwe album Icky Thump is nu gewoon in de platenzaak te koop, maar échte gadgeteers shoppen de plaat op de website van de rood-zwart-witte band. Daar zijn namelijk Limited Edition USB-sticks te koop, in de vorm van Meg & Jack zelf, met daarop alle nieuwe nummers. Isdaleukofisdaleuk?

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

* House of Holland beprint nu ook in opdracht! Althans; voor de hipsters uit haar adressenboekje. Een hele rits modeontwerpers deed het ererondje op de catwalk al in een gepersonaliseerde House of Holland. En nu is het magazine met formaatje krant (ik heb al heel wat boze medereizigers in de trein gehad die tijdens het bladeren mijn elleboog in hun gezicht kregen); V Magazine, aan de beurt. Fans van V én House of Holland kunnen de shirts op de website van het blad bestellen. Niet massaal natuurlijk, maar met 50 stuks beschikbaar per ontwerp. We willen per slot van rekening ook weer niet té veel hypen. Afijn, de leuzen op deze tees: "Touch me Tease me Please me V me" en "I’d open my jeans for V Magazine". Wat een vunsjes toch.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket Solta O Frango – Bonde do role

5 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *