Doe de Ollie!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

De laatste keer dat ik een paar skates aantrok, eindigde met een zomer lang op krukken rondstrompelen. Omdat een nest jonge muizen bezit had genomen van mijn eigen skeelers in de schuur (ze hadden de binnenschoen opgevreten en er kwam een lading hooi uitzetten waar de gemiddelde hooikoorts-patiënt een jaar lang high van is), leende ik de skates van vriendin L. Ik vond ze nog een beetje vreemd zitten, maar skatete dapper door waarop ik een maand later opeens tot de ontdekking kwam dat die gezwollen enkel ervoor zorgde dat ik eenmaal úit de bus geen stap meer kon verzetten. Je begrijpt: ik blijf de rest van mijn leven uit de buurt van die martelwerktuigen.

Maar omdat ik toch bijzonder graag in het hokje van ‘stoere, sportende meiden’ zou willen vallen (snelwinkelen en dansen in je onderbroek worden tot mijn grote spijt nog steeds niet erkend als échte sporten), ben ik toch naarstig op zoek naar een hobby zonder skates. O en zonder sneeuw, want die is koud. En dat werkt op mijn blaas. En dan zul je net zien dat ik bovenaan de skipiste sta en opeens heel nodig moet.

Nee, dan kies ik liever voor het skáteboard in plaats van het snowboard. Minstens zo stoer en geen last van eenzame hoogtes. Bovendien kun je er zo’n gezellig Chanel of Louis Vuitton-board uit de Spit-serie van Acapulco Gold voor aanschaffen…

$54.99 via Boundless NY

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket For you – Bilal

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *