NEnz @ Amsterdam Fashion Week (Judith O.)

Omdat het ellenlange verslagen schrijven me werkelijk de néús uitkomt en jullie vast ook wel wat beters te doen hebben (Will & Grace dvd seizoen 6 kijken, Frusi-ijsjes eten, shoppen in de uitverkoop…) typ ik mijn stories over de FABULOUS Amsterdam Fashion Week bondig met behulp van een feitenrijtje. Fijn hè? First off: Neerlands bekendste Viswife: miss Judith Osborn.

Wat? Catwalkshow Judith Osborn
Wanneer? woensdag 25 juli 2007, 18:00
Wie? India Hering (mama ligt zure bommen te happen in bed), menig tv-visagist (yes; Thijs en Mari represent!), Sebastiaan van Schaik (in vlekkerige tee, met zonnebril op en mét mini-Chanel handtasje), Ruud van der Peijl, Jan Taminiau, Victoria Koblenko, Mada van Gaans, Sunny en Ans Markus.
Le goodiebag? Een schattig schoenendooskoffertje met Geisha-print uit de Judith Osborn for Sacha-lijn. Daarin: een flesje Evian en een spray, haarlak van Redken, Judith Osborn chopsticks, een klein handdoekje, stickers en flyers.
Muzak? Baby Got Back (I like big butts and i cannot lie) van Sir Mix-a-Lot
Wat zagen we op de catwalk? Sylvia, Kim, Christa en Sabrina uit Holland’s Next Top Model, de bekende felgekleurde Judith-tees met prikkelende teksten, rode laarsjes en zwarte pumps (overigens struikelt menig model met laatstgenoemd schoeisel aan; doe er je voordeel mee) uit de Sacha-lijn, ieniemini bikini’s, satijnen baseballjasjes, originele stofjes als boerenbont en de Palestijnse sjaal, fladderige zomerjurkjes. Overigens staat de show bol van de sneren: Kim vestigde menig maal expres de aandacht op haar pinpas-avonturen en Viktor & Rolf kregen ervan langs met een T-shirt avec le texte: "Viktor & Rolf ik zei nog zo geen bommetje". Als kers op de taart kwamen Jort Kelder en een Quote-collega voor het ererondje op, verkleed als het dolle modeduo. Mét hondjes.
Verdere bijzonderheden? PR-lady’s gekleed in tees met ‘Fishionista’-opdruk en een grote viskraam in de foyer waar modemeisjes haring en sushi bij hun champ konden voegen.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Alle foto’s zijn gemaakt door modefotografe & en mijn partner in fashioncrime Juud (ofwel: de trut met de backstagepas :p)

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket Baby Got Back – Sir Mix-A-Lot

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *