Homeshopping voor Hipkipjes


Videos at Str8Up.com

Op zich is het hele idee van homeshopping nog niet eens zo gek. Als je tenminste geen stoomeenden, uit driehonderd delen bestaande groentehakkers en crèmes van gemalen slakken door de strot geduwd krijgt.
En dat terwijl het hele principe van shoppen vanuit de luie stoel een hemelse ervaring zou kunnen zijn voor fashionista’s die aan bed of huis gebonden zijn (gebroken poot, bacillenaanval, bad hair day; je noemt ’t maar)!
Dat dachten vast ook de brainiacs achter HoneyShed. Ofwel: ’s werelds eerste website met modefilmpjes waarin je – kort door de bocht – nieuwe producten aangesmeerd worden. Die, in tegenstelling tot wat TellSell, Teleshop en alle andere TelHels je verkopen écht hippe, leuke producten toont. Variërend van de Reebok Freestyle sneaker (voor elke kleur een ander filmpje, een andere kledingcombinatie en een ander verhaal; je moet er maar zin in hebben) en Kiehl’s lippenbalm (die wordt getest door na het opsmeren wild te zoenen met een gewillig mannelijk proefpersoon) tot aan nepwimpers van Shu Uemura en nieuw schoeisel van L.A.M.B. En dat ook nog eens op een gezellige, MTV-achtige manier. De site is pas net in de lucht, maar de bedoeling is dat er ongeveer 30 filmpjes op komen te staan die één keer in de zoveel weken worden vervangen door nieuwe exemplaren.

Toegegeven: de gesprekken zijn nog steeds van het niveau ‘één-en-één-is-drie’ en de presentatrices werken onbedaarlijk op je zenuwen. Maar verder krijg je wél mooi alle nieuwste gadgets onder je neus gewreven – gratis en voor niets.

Check www.honeyshed.com en bekijk het filmpje above!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket You’re wondering now – Amy Winehouse (The Specials cover)

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *