Bags met een boodschap

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Ging ik net even he-le-maal uit mijn panty toen ik de website van ontwerper Jean-Charles de Castelbajac bekeek…! De vorige, ‘Felix the Cat’-collectie was al helemaal jedat, maar Charles heeft ook voor zijn Spring/Summer 2008-collectie niet alleen maar op zijn dikke zuignap croissants zitten happen à Paris. Mais non!

De beste man maakte een collectie waarin veel primaire, Lego-achtige kleurtjes schitteren (nooit gedacht dat dat mooi zou zijn), including grote gekke kettingen met 8-bit achtige smileys, hartjes, bliksemflitsen en sterren, kledingstukken met bijzondere vormen en glimmende & gladde stofjes. Me likey bigtime!
En aangezien JCDC deze jaren toch met zijn hoofd in een kinderwereld vertoeft (Felix the Cat, Hello Kitty, Lego), doopte hij zijn nieuwe tassencollectie ‘TOY TOY’. Betreffende een sporttas (à 171 euro), een trolley (à 204 euro), een iPodhoesje (à 42 euro) en een portemonnee (à 66 euro); allen voorzien van een boodschap met een dikke knipoog. Mijn persoonlijke favoriet? Het iPodhoesje met ‘Fashion is Addictive’-opdruk. Of course.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket Philosophy – Hollie Smith

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *