Kerstkicks

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Kerstmis vraagt tegenwoordig niet alleen meer om een versierinkje hier en daar, een hele berg uitgevallen dennenaalden in de huiskamer en de jaarlijkse pakjespolka; nee, zelfs uw schoeisel dient aangepast te worden op dat beeld van Kerst dat we hier in het Westen allemaal hebben. Sneeuwvlokjes, kneuterigheid, en voor wie het in zich heeft: een toefje glamour.
Sneakergigant Reebok, die deze decembermaand waarschijnlijk met al haar werknemers op een zonovergoten eiland zit om de opbrengsten van de Freestyle-sneaker te vieren, doet in ieder geval vrolijk mee. In samenwerking met Swarovski (geen Russische dirigent, maar die van de poepiedure kristallen) wordt het 25-jarig bestaan van de Freestyle gevierd met de uitkomst van een kerstschoen: de Crystalized Freestyle. De schoen bevat échte Swarovski-steentjes, een feestelijk reflecterend sneeuwvlokjes-dessin en een binnenkant van zacht wit satijn (voor warme wintervoetjes).
De sneaker wordt uitgebracht in een zéér gelimiteerde uitgave en is deze week getransporteerd naar exclusieve sneakerverkooppunten. Ben je bevangen door de kerstgeest? Go go get ‘em!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket Celibacy Blues – Jill Scott

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *