NEnz loves Naketano * WIN! *

Photobucket

There’s a New Brand On the Block (in ieder geval in NEnz-town) en ze luistert naar de naam Naketano. Anders dan die naam doet vermoeden komt Naketano niet uit het land van de sushi, Harajuku Girls en karaoke, maar behoort ze tot onze Duitse buurtjes.
Thank God voor die nabijheid trouwens, want de kledingstukken zijn zo zacht en comfy dat je je Juicy Couture-trainingspakje onmiddelijk aan de wilgen hangt om de rest van je leven in Naketano-wear door het leven te gaan.
Ik had een mini-interviewtje met Christina Busch, de lucky lady die voor Naketano werkt (en dus de hele dag in die zachte stofjes zit). Modepopjes, read along!

NEnz: Hi Christina! Cool dat je dit interview wilt doen. First off; zou je het typische Naketano-meisje kunnen beschrijven?
Christina: "Er is eigenlijk niet één Naketano girl. De meeste Naketano-lovers zijn rond de 26 jaar oud en zijn er in allerlei soorten en maten. We proberen niet één type meisje te bereiken. Onze doelgroep zal zichzelf uitwijzen, zoals dat nu al gebeurt en de overeenkomsten tussen Naketano-dragers is dat ze houden van kwaliteit, comfort, patronen en kleuren."

NEnz: Naketano is een Duits merk, maar klinkt eerder Japans… haha! Waar komt die naam vandaan?
Christina: "Naketano is een samenvoegsel van de Germaanse term ‘Naket’, wat naakt betekent, maar dan in de zin van jezelf laten zien. Het ‘Tano’-deel is afkomstig van een oud Romaans woord waarmee waarde werd aangeduid. Samen staat Naketano dus eigenlijk voor de waarde van iemands uiterlijk."

NEnz: Welke celeb of andere grote God zou je ooit eens in een Naketano-design willen zien?
Christina: "Niemand in het bijzonder, eigenlijk. Wie onze designs dan ook digt; we voelen ons vereerd. Of dat nou een celebrity is of zomaar iemand. Veel merken proberen hun label via grote namen naar buiten te brengen, wij richten ons liever op onze producten en proberen die zo goed mogelijk te ontwikkelen. We hopen dat mensen op die manier Naketano tot hun favoriete merk bestempelen."

NEnz: Wat inspireert Naketano bij het creëeren van al die coole designs?
Christina: "We werken volgens het ‘favourite piece concept’. Met andere woorden: we maken onze kledingstukken altijd met de achterliggende gedachte dat het iemand’s favoriete kledingstuk zou moeten kunnen worden. Met dat in gedachten, ontwikkelen we onze designs."

NEnz: Wat zijn dan jouw eigen ‘favourite pieces’ uit de complete Naketano-collectie?
Christina: "Dat is nog eens een moeilijke vraag! Ik vind bijna alle stijlen uit de nieuwste collectie te gek, maar mijn favoriete kledingstukken zijn definitely:
* Niko
* Rahzel
* Hans
* Bea
Ze hebben allemaal een waanzinnig draagcomfort en de manier waarop de kleuren met elkaar zijn gecombineerd past echt bij het ‘favourite piece’-idee. Ik houd voornamelijk van de Naketano-kledingstukken waarin felle kleuren zijn gecombineerd met grijs of zwart voor de winter en shirts met frisse pastelkleuren voor de zomer."

NEnz: Wat is volgens jou de perfecte manier om Naketano kleding te combineren?
Christina: "Naketano gaat perfect samen met boot-cut jeans en sneakers, maar ook met een rokje of shorts met een paar slippers."

NEnz: Heb je toekomstdromen voor Naketano?
Christina: "Ik hoop dat we een bekend label zullen worden bij fashionistas die Naketano zullen zien als hun ‘favourite piece’-merk."

NEnz: En waar kunnen wij, Hollandse hipsters, Naketano-kledingstukken shoppen?
Christina: "Bij 16 verschillende winkels in Nederland. De verkoopadressen staan op www.naketano.de. En natuurlijk via de webshop op onze site!"

Photobucket

Sowieso moet je even naar www.naketano.de surfen, om alle coole Naketano-designs te onderwerpen aan je modeoog. T-shirt ‘Hans’ (hierboven) is mijn absolute favo en guess what? Ik mag één exemplaar van deze coole tee weggeven (maatje S/M)!
Aan jouw lijf graag deze polonaise? Mail een foto van jezelf in je favoriete streetwear-fähige outfit naar Nenzweblog@gmail.com. Graag weer inclusief je naam + adresgegevens. De hipkip met de leukste/coolste/meest bijzondere foto wint. It’s as simple as that! De actie duurt t/m vrijdag 30 mei. Go, fashionista’s, go!

Photobucket I Woulda Loved You – Dena Deadly

5 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *