Pat Field is Fabulous!

Hoogtepunten uit Sex and the City waren voor mij niet de almachtige Mr. Big, de geboorte van baby Brady of het Twisteren met Jon Bon Jovi, maar Carrie’s magazine clutch en doorknockers, Charlotte’s roze jurkje van Eric Way (in haar Elizabeth Taylor-momentje) Samantha’s gigantische Chanel-oorbellen, Miranda’s bruidslook en o ja: die inloopkast (mét inhoud). Ik heb dan ook niets dan lof voor styliste Patricia Field die ondertussen een gigantische winkel runt in hartje Manhattan en ook nog tijd vond om de cast van The Devil Wears Prada en Ugly Betty te kleden.

Op de website van New York Magazine laat Pat zich deze week uit over haar kledingkeuzes voor De Grote Sex and the City-film (en wat daarbij haar eigen favorieten waren) én over de eekhoornwoning die Sarah Jessica Parker in de haardos plantte (als zijnde een hoofddeksel) voor de Londense première van de film. Heerlijk, heerlijk, heerlijk! Het artikel lees je hier.

Heb ik ook meteen een érg leuk filmpje voor je waarin de New Yorkse reporter Jael DePardo – vroeger verkoopster in Pat’s heilige domein – Patricia aan de modeknobbel voelt.

Enjoy en ik zie je volgende week in de bios!

Photobucket All that I need – Melody Gardot

Comments are closed.