Hello, Lover!

Photobucket

Al jarenlang zoek ik me suf naar praktische manieren om mijn sieradencollectie op te bergen. For now zitten mijn armbanden in een goudkleurig koffertje van Judith Osborn (one-of-a-kind piece uit één van haar fashionshows – hoera!), hangen mijn kettingen aan een dozijn punaises aan een kastje (leuk detail: ze storten regelmatig middenin de nacht naar beneden, waardoor ik een hartverzakking krijg) en liggen mijn oorbellen overal en nergens verspreid door mijn boudoir. 
Ik had een tijdlang een soort metalen ‘boompje’ dat eigenlijk voor kaarten bedoeld was en waaraan ik mijn oorbellencollectie hing, maar na de zesde splinter in mijn vinger, ging die zonder pardon in de grijze container.
Gelukkig heeft Lolapop: mijn nieuwste & hottest ontdekking op Etsy.com dé oplossing (in ieder geval voor je earrings)! Ladies & gentleladies, may I present you: de leukste oorbelstandaards ever! En wel in de vorm van een anker (sooo Amy Winehouse), kersen, een grote strik, een kittig leesbrilletje met hart en de tekst ‘Dollybird‘ én (mijn favo): een telefoon met de tekst ‘Hook a Doll Up With a Call xx’. They’re so cute, I could die!

De oorbelhouders zijn gemaakt van kleurig acryl en in diverse pittige kleurtjes verkrijgbaar. Voor ongeveer 26 euro + 6 euro verzendkosten, heb jij straks een manier om je earcandy netjes op te bergen.

Check www.lolapop.co.uk voor meer info.

Photobucket My Boy Lollipop – Millie Small

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *