Partytime @ NEnz * WIN! *

Photobucket

Terwijl ik zelf vanuit het niets ineens druk ben met idiote dingen als gordijnroedes, afzuiginstallaties, kliklaminaat, stoffen van Kenzo (prachtigprachtigprachtig maar reteretereteduur!) en latexverf (met andere woorden: NEnz heeft een gloednieuw appartement en waant zich een interieurstyliste. Een onervaren, nergens-verstand-van-hebbende, overal aan twijfelende interieurstyliste, dat wel), raakt mijn blog een beetje stoffig. Maar lieve lezers, ik denk heus wel aan jullie! En Rory, van het geweldige swurdin.blogspot.com ook. Want Rory geeft vrijdag 5 september aanstaande samen met de luitjes van Boemklatsch een feestje in Ekko (Utrecht), genaamd ‘BANGERS’.
Gedanst zal er worden op o.a. Miami Bass, Electro, Ghettotech en Baltimore (hoera!) die gemaakt/gedraait wordt door o.a. Illvester, Sjammie the Money, SUCKERPUNCH en de band van mijn eigenste amour: theFringe. Kortom: één incestueuze bende, maar wel een hele fijne!
Van Rory mag ik 2 x 2 plekken op de gastenlijst weggeven aan de ganz modebewuste lezers van NEnz.web-log.nl! Zin om vrijdag los te gaan op de sneakertjes? Stuur een mail met je volledige naam & e-mailadres naar spekwang@hotmail.com met ‘BANGERS’ in de onderwerpregel.
Winnaars worden vrijdag a.s. vóór 17:00 via e-mail op de hoogte gesteld.

Be there or be square!

Photobucket

Photobucket Shorty Swing My Way – KP & Envyi

5 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *