Nijntje meets Sonia Rykiel

Goed, Nijntje is dan wel schattig enzo, maar de outfitjes die Godfather Dick Bruna voor haar tekent zijn nou niet bepaald… fashionable te noemen. Wanneer zien we die kleine Pluis eens in een coole creatie van de heren Viktor & Rolf? Of in een mantelpakje van Chanel? I guess dat dat er niet bepaald inzit…
Nee, dan Fifi Lapin of, zoals haar blog www.fifi-lapin.blogspot.com kopt, ‘The most stylish of all rabbits’. En dat klopt: deze bunny hult zich in de gehele nieuwe collectie van Sonia Rykiel, in jurkjes van Moschino, Marc by Marc Jacobs, Valentino, Marni, Chloé en Balmain, en zelfs het gewaagde pakje van Dolce & Gabbana, dat geïnspireerd is op de ietwat stijve Queen Elizabeth, is gewaagd aan Fifi.
Het is dus niet zo gek dat, in navolging van Gwen Stefani, Stella McCartney, Tokidoki en Fafi, ook Fifi werd opgemerkt door de mensen achter LeSportsac. Op de tassen van het label staan nu afbeeldingen van Fifi in de meest parmantige (en hipste!) outfitjes van het modeseizoen. Voorlopig moeten we het doen met één printje; later volgen er meer.
Daar kan Nijntje nog een puntje aan zuigen…

Photobucket Beautiful Flower – India.Arie

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *