Glamourpoes

Hoe hysterisch ik vorig jaar was toen de MAC Fafi-collectie uitkwam, zo opvallend zen ben ik over de Hello Kitty x MAC-lijn. Nu kan de kitten mij altijd wel bekoren – wie rondneust in mijn huis zou zelfs een lichte Hello Kitty-verslaving kunnen vaststellen (van koekjesvormpjes in mijn bakblik tot aan een uitgebreide collectie sokken, een heuse pannenkoekpan en geurverfrissers in mijn auto), maar van Kitty make-upjes word ik om de één of andere reden niet warm of koud.
Toch vind ik dat MAC een en ander op een bijzondere manier aanpakt. Zo lijkt het label vastbesloten om de Kitty-lijn onder geen beding aan beautyqueens onder de 13 jaar te zullen verkopen, wat resulteert in een reclamecampagne die zich richt op de stoute glamourpoes in ons allen. Zo zijn de producten opgesplitst in een ‘Mild’ en een ‘Wild’ lijn, met enerzijds een zoete blondine met roze strikken en wild wafeltjeshaar en anderzijds een donkere goddess in een zwart glanzend korset met een zweepje.
Helemaal Kitty 16+ is het productfilmpje dat MAC voor de gelegenheid uitbracht.
Ik wil ook een roze suikerspinbed, een zwarte kat en een leger halfnaakte mannen met Hello Kitty hoofden (?)! Nou ja, of in ieder geval dan de Hello Kitty x MAC lip conditioner (mijn favo MAC-product)…

Photobucket Some Bunny Loves You Mixtape – Roxy Cottontail

9 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *