Colorstory

Photobucket

Spiegeltje spiegeltje aan de wand, welk merk nagellak is het mooiste van ’t land?
Cheesy, I know, maar als je ’t mij vraagt heeft Uslu Airlines toch wel de potjes met het hoogste hebberigheidsgehalte. Neem nou alleen al de presentatie van de lakjes: niet in een suf schap met fout TL-licht, maar uitgestald op een funky stewardessenkarretje; alle pretty colors op een rijtje. Pure kunst! Het is heel moeilijk om dan níet geheel volgens de traditie van Wynona Ryder met karretje en al de winkel uit te rijden als er niemand kijkt.

En wie zijn vakantiedagen doorbrengt in het zonnige Barcelona, moet zéker even langs de Uslu Airlines-kraam die is opgesteld op de beroemde Bread & Butter modebeurs. Want daar worden de 11 best sellers onder de nail polishes nog één keer tot leven gewekt, uit samenwerkingen met het Berlijnse WoodWood, designer Henrik Vibskov en de Parijse hipkippentoko Colette. En speaking of laatstgenoemde: wist je dat Uslu opnieuw een limited, speciaal-voor-Colette kleurtje lak heeft ontworpen? LAS (Las Vegas Airport) is o-so pretty Colette-blauw, voorzien van het huisparfum van het warenhuis en bevat onwijs dikke glitters. Lovely! Béétje zonde alleen dat de grappige polkadots op het flesje verkeerd om waren geprint, waardoor er 500 flesjes nagellak naar de stort konden. Maar dat terzijde.

Mocht je je op BBB nou helemaal blut kopen aan Uslu Airlines nagellak, voel je dan vooral niet schuldig: de opbrengsten gaan naar het goede doelen fonds van Bread & Butter.

Photobucket

Photobucket She’s out of my life – Michael Jackson

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *