Married to the MOB Fall 2009

Photobucket

Ik zal het maar meteen opbiechten: één van mijn grote zonden in het leven is het kijken naar hersendodende televisie als MTV’s ‘My Super Sweet Sixteen’. Deze bezigheid gaat gepaard met een mengeling van vermaak & pure walging, maar soms is er niets lekkerder dan extravagante verjaardagsfeestjes bekijken van slecht opgevoede, oververwende tieners met stembanden die om het minste of geringste op de proef worden gesteld (getuige het aantal hysterische gillen die er dikwijls in het programma voorbij komen). Waarna ik maar weer een boek over Ghandi ga lezen, ofzo.

Één aflevering van de serie is me het beste bijgebleven: die waarin Teyana Taylor, toen al protegé van niemand minder dan Pharrell, haar zestiende verjaardagsfuif plande. Want in tegenstelling tot al haar collega-snobby little brats die in het programma voorbijkwamen, hield Teyana zich ver van immens lelijke, overmatig geprijsde Paris Hilton-jurken, het martelen van exotische diersoorten – alleen maar om een grand entrance te maken – en het zich misdragen tegenover haar ouders (huilen omdat je die BMW hebt gekregen en niet die Hummer; dat soort werk). Nee, Teyana liet haar party dress ontwerpen door fabulous Heatherette, ging op zoek naar het perfecte paar gekleurde Nike’s voor daarbij en werd haar feest binnengedragen in een lifesize, knalroze Barbie-verpakking. En ze wilde geen peperdure auto, maar gewoon een toffe fiets. Hulde!

En dat maakte blijkbaar ook indruk bij de crew van Married to the MOB; altijd op zoek naar nieuwe, frisse gezichten voor het aanprijzen van hun collecties. Na onder andere Fafi, Uffie en Kid Sister is Teyana het nieuwe gezicht van de Fall 2009-lijn.
De kleding van MOB mag dan misschien niet helemaal je smaak zijn; ze weten wél hoe ze de sterren van de hemel moeten schieten voor een killer lookbook…

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket Shame on Me – Amanda Blank

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *