Meer Fafi x Adidas part 3

Nenz_fafi_adidas_2

Agreed: vormgevingsgewijs maak ik er een zooitje van, maar zie zo’n uitgebreide, in zwart-wit uitgevoerde collectie maar eens leuk in elkaar te Photoshoppen zonder vormgeefdiploma. But enniewee: terug naar Fafi x Adidas, deel 3. Want er blijkt meer te zijn dan een jumpsuit en sneakers. Op een obscuur Singaporees blog vond ik beeld van een zestal andere producten uit de collectie (ja, ik kan tellen you silly: de kousen zijn er ook in het wit).

Met allereerst het Pink Ladies-achtige (zie: Grease the Movie) jasje, dat mij qua design niet steil achterover doet slaan (terwijl ik groot fan ben van Pink Ladies-jasjes, vraag maar aan den amour die altijd luid gaat zuchten als ik weer een nieuw exemplaar heb ingeslagen), maar waarbij ik wel moest lachen bij de aanblik van het geborduurde ‘Fafinettes United’ op de rug. Kijk; dat kan een echte fan niet overslaan natuurlijk. Ook zijn er twee t-shirtjes waarop foto’s zijn geprint van Fafi’s laatste paar graffiti-muurschilderingen uit Parijs. Ook niet heel spannend uit modeoogpunt, maar aangezien dit een paar van de laatste echte pieces zijn van Fafster, én gemaakt in Parijs, zou ik ze als Fafi-fan toch wel willen hebben. Komt nog bij dat ze het volgens mij bijzonder leuk onder mijn zwarte paillettenjasje zouden doen. Maar we gaan verder.    
De sokken: Dita von Teese meets Dirk Bikkembergs? Kunnen heel leuk zijn, voornamelijk onder dat kittige glansbroekje dat ook in de collectie zit. Wel eerst even een paar L.A.-benen kopen, zwaar aan de Atkins en dan vooral niet klagen over het Hollandse klimaat.

Te koop bij Adidas Originals Stores wereldwijd vanaf november.

Boombox_2

George Benson – The Masquerade is over

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *