Fafi x Adidas Spring/Summer 2010

Fafi_adidas_spring_summer_2010_leat

Oh. My. Gooood! Hadden mijn Vlaamse vrienden van Knotoryus laatst al een zéér exclusieve scoop omtrent de collectie van Fafi x Adidas Spring/Summer 2010 (lees het hier nog eens na); nu komt ook Highsnobette naar buiten met beelden van de collectie.

Deze lijn is totáál anders dan Fafi’s collectie bij Adidas voor Fall/Winter 2010, die vrijwel geheel in zwart-wit was uitgevoerd. Voor aankomende zomer ontwierp Fafi o.a. een gorgeous leren jasje met grote gouden knopen, een lieflijk roze poppenjurkje, een heuse pyjama (jaaaahoooooee!), een gilet, een rokje, een T-shirtje met print en diverse paren sneakers. Kleurrijk en lekker indie dus.

De afgelopen weken heb ik zelf ook al wat foto’s bij elkaar gesprokkeld van sites her en der om tot een beeld van de volledige collectie te komen. Zo poseerde Fafi zelf met een mosterdgeel koffertje uit haar lijn bij Adidas en bracht The New Yorker mij een afbeelding van een paar coole witte gympen met gekleurde verfspatten. Het Aziatische magazine Honeyee plaatste bovendien een paar to-die-for paarsblauwe sneakers met glitters uit de collectie in een modeproductie.

Needless to say zijn mijn favorieten het leren jasje, poppenjurk, pyjama en de laatstgenoemde gympen, maar je weet maar nooit of er nog ergens wat anders op stapel ligt.
Gottegot, ik word altijd zo excited van dit soort nieuwsberichten; I’m on a fashion high!

Fafi_adidas_spring_summer_2010_shir

 

Nenz_fafi_pyjamas

Fafi_adidas_spring_summer_2010_vest

Fafi_adidas_spring_summer_2010_sh_2

Fafi_adidas_spring_summer_2010_skir

Nenz_fafi_sneakers_blue
Fafi_stan_smith_sneakers

Fafi_adidas_spring_summer_2010_snea

Fafi_adidas_spring_summer_2010_sn_3

Nog meer foto’s van de collectie die ik enigzins bij elkaar heb gescoopt:

Honeyee_fafi_adidas_2010_sneakers

Fafi_adidas_spring_summer_2010_suit

Boombox

1000 Deaths – D’Angelo

8 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *