Filthy rich

Als klein meisje droomde ik er altijd al van om ’s nachts stiekem opgesloten te worden in de Bijenkorf. Geen idee waar ik dat idee vandaan haalde, misschien een keer in een film gezien ofzo, maar het leek me geweldig om het hele warenhuis voor mij alleen te hebben. Ik zou kunnen shoppen tot ik erbij neerviel, alles passen wat ik in het daglicht nooit zou doen, dineren in het restaurant en slapen op de bedden van de beddenafdeling als ik moe zou worden. Jaaa, dat leek me wel wat.
En ik moet je zeggen dat ik die droom nog steeds koester. Maar ik zie het nou niet direct voor me dat ik mezelf verstop achter een pilaar terwijl het winkelpersoneel aan het afsluiten is.

Ook droomde ik er van om een eigen winkeltje te beginnen. Zoiets als Lilith, mijn favoriete winkel in Utrecht. Maar, zoals mijn vriend al wijselijk zei, ik zou waarschijnlijk niets verkopen, omdat ik alle door mij ingekochte spulletjes zelf zou willen houden. En dan ben je natuurlijk in no time out of business. Bye bye droom!

Daarom heb ik het volgende plan bedacht: ik word gewoon heel rijk. Dan kan ik namelijk alles kopen wat mijn hartje begeert!
Als ik filthy rich zou zijn, zou ik direct mijn privé jet pakken om te gaan shoppen in Londen en New York (Amsterdam zou me te zo-zo zijn). In Londen zou ik de Topshop, Tatty Devine en Lady Luck eens flink onveilig maken. En daarna hop ik zo weer in mijn privéjet om in New York de spenderella uit te hangen bij zaken als Alphabets, Urban Outfitters en wat er dan ook maar op mijn pad kwam.
Hoe ik dan rijk ga worden? Ach, dat zien we wel.

11 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *