Mean Girls

Je hebt van die meiden die je -zonder dat je ze ook maar iets hebt aangedaan- aankijken alsof ze je met één gemanicuurde hand zouden willen vermorzelen. Waarschijnlijk kennen ze je niet eens en hebben ze absoluut geen enkele reden om je met zo’n blik vol haat aan te kijken, maar toch lijken ze er enige vorm van genoegdoening uit te krijgen.
Je komt ze overal tegen: in de bus, tram, op straat of in het winkelcentrum en ze hebben steevast die blik van ‘Kill and destroy’ in hun ogen, die aan je blijft plakken als die wanhopige nerd uit de brugklas. Samen met de restanten van de wolk eau de arrogantie waarin ze zichzelf die ochtend hebben gewenteld.
Je hoeft niet in een grote stad te wonen om deze mean girls tegen te komen, zelfs in het pittoreske Nieuwegein kom je ze tegen. En er is één die ik steevast tegenkom in de bus. Vanonder haar dikke pony zie je haar boze blik dwalen, op zoek naar een slachtoffer. En als ze eenmaal een hulpeloos meisje heeft gevonden die ze eens flink de zenuwen kan geven, kijkt ze haar aan alsof ze haar het liefst met een zweepje te lijf zou willen gaan. En dat bedoel ik niet op de kinky manier.
Ik begrijp maar niet wat deze meiden beweegt om zo arrogant te doen. Waarom ze denken dat ze zelf beter zijn dan anderen. En al helemaal niet waarom ze zo boos kijken. Cause honeys, jullie worden er met zo’n blik echt niet knapper op!

10 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *