Bookalicious

Ik doe niets liever dan lekker uitgebreid rondneuzen bij The American Book Center in Amsterdam of Den Haag. Al die gekke, mooie, grappige en bijzondere boeken zijn absoluut geweldig. Hier een paar of my favourites:


Niet alleen voor meiden die van barbecuen houden (goddank, want: open vuur. Zie pannenkoeken. By the way: ZIJN er meiden die van barbecuen houden? Behalve ma Flodder?), maar ook voor keukenprinsessen die graag in de cucina bezig zijn. Vol met leuke recepten van tasty dishes en fijne drankjes. Move over Martha (Stewart)!

De buitenkant ziet er niet al te aantrekkelijk uit, maar van binnen is dit boek één grote, girly wereld. Met veel tips over hoe je je als een net meisje kunt gedragen (maar niet Bree van der Kamp uit Desperate Housewives-netjes, nee, girly met een naughty twist zeg maar). Hoeveel fooi moet je bijvoorbeeld geven in een restaurant, wat doe je als je op dieet bent op je eerste date met HEM, hoe kun je eruit zien als een bombshell, hoe vind je je eigen stijl en hoe heb je zoveel mogelijk plezier in het leven? Errug leuk.

Roadsisters, pak de auto en trek erop uit! Dit boekje is je bijbel tijdens autotochtjes met tips als: veertien manieren om een bierflesje te openen met behulp van je auto, handsignalen om mannen te versieren on the road, acht manieren om onder een bon voor te hard rijden uit te komen en verder alles wat je moet weten voor een geweldige roadtrip.
Xtra leuk: de bijgeleverde bumpersticker. Vroeemmm!

Oopsy Daisy is zeg maar het ondeugende achternichtje van Hello Kitty. En daarom ook niet bepaald geschikt voor kleine kinderen. Zo is ze bekend geworden met de kreet: “Oopsy, i said the F-word.” In Oopsy Daisy’s bad bad day maakt ze een regelrechte rotdag mee, waarop ze te maken krijgt met een ninja-gang, een not so charming nijlpaard in de dierentuin en een ritje door het riool…

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *