Rock ’n roll underwear

Ik heb net even serieus overwogen om mee te doen aan de ‘beha-als-bovenkleding’-trend. Maar ik bedacht al even snel weer dat ik dat de wereld niet aan kan doen. Eh nee, ik ben niet knettergek geworden. Ik heb nieuw ondergoed. En het is absolutely fabulous.
Het kostte me wel een kleine rib uit mijn lijf, het is namelijk van Calvin Klein. Maar toen ik het zag hangen, móést ik het gewoon hebben. Je kent dat wel, dat je iets spot waarop je in één klap helemaal smoor bent. Wel, toen ik dit setje zag, verdween alle gevoel voor redelijkheid als sneeuw voor de zon uit mijn koppie en stond ik met mijn pinpas te zwaaien alsof ik Paris Hilton herself was.
Nu ben je natuurlijk very benieuwd hoe de undies eruit zien… nou, er staan allemaal electrische gitaren op. En om de één of andere reden, hebben die dingen een onweerstaanbare aantrekkingskracht op me. Misschien komt het doordat mijn vriendje ze bespeelt.
En denk nou niet dat ik me heb laten misleiden door de leukheid van dit ondergoed en dat het rampzalig zit. No no honey, het zit als gegoten. Bovendien is de beha een beetje push-upperig waardoor ik voor het eerst in mijn leven cleavage heb. Ook niet vervelend.
En het broekje is geweldig. Het is namelijk een soort boxershort voor girlies, zodat er waarschijnlijk een delicaat stukje undie boven mijn broeken uitpiept als ik ‘m aan heb. Er waren ook hele kleine strings, maar ik heb niets met die dingen. Ik weet dat de rest van de vrouwelijke bevolking erbij zweert, maar strings en ik just don’t go together. Al is het alleen maar het idee dat, mocht ik ooit aangereden worden, de knappe ambulancebroeders een witte vlakte te zien zouden krijgen, groter dan een willekeurig Oostenrijks ski-oord. Of dat ze mijn ondergoed in repen moeten snijden om mijn wonden te verbinden. En dat alles wat ze hebben, zo’n pietepeuterig stringetje is, zodat ik doodbloed. Om maar niet te spreken van de kou die je kadetten moeten doorstaan in de winter. Nee, ik cover mijn billetjes liever met een gezellig stukje stof. Daarom koos ik toch maar voor ’t shortje.
Je leest, ik ben niet knettergek geworden. Ik ben gewoon verliefd. Op mijn nieuwe undies.

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *