Geshizzled

Heb weer eens een leuk speeltje gevonden op het internet. De Snoop Dogg Shizzolator. En die kan je hele website in Shizzle-language zetten. Zo ziet mijn welkomsttekst er bijvoorbeeld uit in het Shizzles:

Hi! I’m NEnz! Ik ben een meisje van 21 jaar, ik woon in Nieuwegein (maar ben vaker in Utrecht te vinden) en ik studeer Media en Informatie Management (MIM) in Amsterdam n’ shit. Tussendoor schrijf ik voor Fancy (jaja, het meidenblad) en probeer ik af te studeren, know what I’m sayin’? Helaas word ik regelmatig afgeleid door leukere dingen, zoals shoppen, dansen, zingen, muziek luisteren, lezen en het bezoeken van concerten, know what I’m sayin’? Get on that shiznit brizzle! Maar goed, ik heb besloten om mijn leven in 2005 te gaan beteren en me dus op mijn afstudeerproject te storten als Peter André op de voorgevel van Jordan (believe me, dat zegt nogal wat) n’ shit. Ow en bezoek ook eens mijn website, www.nenz.tk als je zin hebt.” N-joy my weblog!

Wil jij je site ook laten Shizzlen door Snoop Dogg? Druk dan op het witte plaatje van De Shizzle, in de rechtermenubalk. Shizzle ya later!

6 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *