Blij meisje

Wow! Ik ben echt one lucky chick! Materialgirl heeft mijn weblog (MIJN weblog!) uitgeroepen tot weblog van de week! En natuurlijk ben ik daar as proud as hell op, zeker omdat haar weblog een van mijn favorieten is!
Een ander heuglijk feitje is dat er net twee Amerikanen bij ons op de bank zaten die ons uitnodigden om eens over te komen voor een bezoekje aan hun huis in New Jersey. Het ging om een schoolvriendin van mijn mams die al meer dan twintig jaar Amerikaans staatsburger is en haar man Ray, die zo standup comedian had kunnen zijn. Ze nodigden ons meerdere malen uit om bij hen langs te komen in de States. En New York freaks die wij zijn, is dat voor ons natuurlijk de perfecte gelegenheid om weer een visit aan de big apple te brengen. En wat ga ik allemaal doen (lees: kopen) als ik straks weer in NY ben…

*Een white trash charm scoren
*Kilo’s Paul Frank kleren kopen
*Urban Outfitters stuff halen
*Een bezoekje aan het Museum of Modern art brengen (kan ik tenminste nog zeggen dat ik wat anders heb gedaan dan shoppen)
*De Sex and the City tour doen
*Een Patricia Field New York petje kopen
*Barney’s uitgebreid bekijken (vorige keer moesten we bijkomen nadat we bij Macy’s waren geweest en kwam het er dus niet van)
*Liters Starbucks koffie drinken (de beste die er is)
*Nog een keertje met de veerpont naar Staten Island gaan

That’s all folks. Tot logs!

6 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *