Partygirl

Jaja, dit meisje gaat een paar leuke daagies tegemoet! Morgen heb ik mezelf beloofd om me eerst nog even op mijn afstuderen te storten, waarna ik heerlijk ga kokkerellen saampies met mijn luver. Geen idee nog wat we gaan maken, maar het zal ongetwijfeld specta-culinair worden (wat een dolle woordgrapjes maak ik soms toch! uche).
En omdat we niet van die ‘kom-het-is-koninginnenach-we-trekken-erop-uit’-tiepjes zijn, gaan we ’s avonds wat gezelligs doen met z’n tweetjes.
Zaterdag hopen we wel dat het oranjegevoel in ons los komt, want dan gaan we even rondneuzen in Nieuwegein in Utrecht. No way dat ik allerlei prullaria mee naar huis ga slepen, maar vrienden en familieleden van ons hebben al hun zoldercrap uitgestald in kraampjes, als het goed is. Dus die gaan we even mentaal ondersteunen. Heel hoog bieden op ongelofelijke rotzooi enzo en het dan niet kopen en hopen dat andere mensen dan ineens gaan denken: “wacht eens effe, dat is een pronkstukje!” Katsjing-katsjing.
En ik kijk ook al uit naar dinsdag, want dan gaan vriendjelief en ik een dagje shoppen in Rotterdam. Ik wilde eigenlijk liever naar Den Haag gaan, maar aangezien het al heel wat is dat ik J. uit zijn muziek-maak-stoel krijg, ga ik maar akkoord met dat voorstel. En met het filiaal van Funkie House nearby, lijkt me dat no problemo.
Ik heb er in ieder geval veel zin in! Gaan jullie nog feesten dit weekend?

P.s. ik heb nog nieuws: het is alweer gelukt om de hele boel op die suffe opleiding van me te ontwrichten! Inbrekers hebben onderdelen uit pc’s gejat gisternacht. Volgens mij rust er een computervloek op het MIM…

5 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *