NEnz today

Nietsvermoedend lag ik vanochtend in mijn bedje te ronken, toen ik ineens wakker werd en tegen het grote hoofd van mijn broertje aankeek (hij heeft weliswaar een groot hoofd, maar hij is ook heel lang, dus ga nu niet denken dat mijn broertje tot de coneheads behoort ofzo). Enkele reanimatieminuten later zei hij: “Nens, het is moederdag! We moeten een ontbijtje maken!” Ik wist niet wat ik hoorde! Al bijna 18 jaar lang heb ik hem iedere moederdag wakker moeten zien te krijgen door als een gek op zijn bed te staan springen, aan zijn armen te lopen trekken en zijn stereo op volume 20 te zetten. Ik zweer het je, hij wordt nog geeneens wakker als er een meteoriet naast zijn bed landt. En nu stond hij om half acht aan mijn armen te trekken. Het moet niet gekker worden.
Afijn, nadat we mams uit de keuken hadden ontvoerd (helemaal zo’n vroege vogel), gingen we aan de slag en maakten we een gezellig ontbijtje voor haar. Cliché, cliché, i know. Maar ze was er blij mee.
Vanavond gaan we met de hele familie uit eten. Niet voor moederdag hoor, maar omdat mijn moeders (ja mijn moeders) oma jarig is. Volgens mij is ze inmiddels 93! Gelukkig gaat vriendjelief ook mee, om me te steunen tijdens het familiediner. Dat scheelt. Nou, verder moet ik me vandaag maar een beetje opladen, want morgen begint mijn schoolweekje weer. En het belooft flink stressy te worden. Zo moet ik gaan filmen in Utrecht, heb ik volgende week een pitch (presentatie) en moet ik toch echtechtecht af gaan studeren. Tsjonge. Gelukkig is daar Bounce, waar ik volgende week naartoe ga. Leuk vooruitzicht. Fijne sunday everyone!

Ow en wat ik nog wilde zeggen; ik ga zo’n riem als hieronder staat kopen! Ik heb lang moeten overdenken of het niet te Pimp Daddy is als ik met ‘nenz’ in fonkelende zilveren steentjes op mijn buik loop, maar toen ik zag dat Gwen haar versie weer omhad in de clip van Hollabackgirl, was ik om. Om met 50cent te spreken: “Cause i’m a motherfucking P.i.m.p.” Haha!

10 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *