Coupe tocht

Eh nee, dit is geen stunt vanwege de première van de nieuwe Star Wars film waar iedereen helemaal lyrisch over is (frankly; ik snap al dat gehype rondom die enge Yoda en z’n vriendjes niet. What’s the big fuss?). Natalie heeft de tondeuse ter hand genomen voor een rol in een nieuwe film. In ‘V for Vendetta’ speelt Nat namelijk een terroriste die gevangen wordt genomen en om haar personage wat kracht bij te zetten, scheerde ze haar bruine manen af. Je moet maar durven.
Natuurlijk zou Hollywood Hollywood niet zijn als het niet geheel op z’n kop zou staan door deze manouvre van de jonge actrice. En dat levert bizarre reacties op. Natalie: “Sommige mensen denken dat ik een neo-nazi ben of dat ik kanker heb of ineens lesbisch ben. Dat is echt vreemd.”
Ja, alle Britneys, Paris Hiltons en Lindsay Lohans die de wereld poogden te shockeren met een nieuw verfje voor hun hairdo kunnen wel inpakken: Natalie walst daar dik overheen.
En Nat is best blij met haar coupe tocht: “Ik kan niet stoppen met het aaien van mijn hoofd! Het is zo zacht, dat ik het misschien wel een tijdje zo laat.” Mh, een mooie, kale Hollywood-actrice? Tja, als Demi het kan, kan Natalie het vast ook…

6 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *