Applaus voor Terence

Graag zou ik even de loftrompet willen laten schallen. Voor Terence Schreurs. En al klinkt die naam naar een donkere voetballer met dreadlocks die met mams in een gezellig huisje in de Bijlmer woont en elke dag roti eet, gefopt. Het gaat hier om een mei-heisje. Een pittige tante, welteverstaan. Die zonder blikken of blozen besloot de lange krullen waarmee ze zo bekend was geworden, met de tondeuse te lijf te gaan. Kijk, dat mag ik wel. Niets voorzichtige tussenlengtes; hoppekee, weg met al dat haar. En het staat haar geweldig.
Maar wat ik helemaal waardeer aan Terence, is haar fantastische kledingsmaak. Míjn kledingsmaak, ha! Daar kwam ik pas achter toen ik vandaag de nieuwe Elle opensloeg.
Ik had al een tijdje een zwak voor Terence, omdat ik eens in de Varagids zag dat zij haar voorliefde voor een zwart met roze colbertje van Criminal met mij deelde, en toen ik haar in levenden lijve tegenkwam bij de opnames van Varalive, dacht ik heimelijk: “Ha, jij kent mij niet, maar ik weet dat we hetzelfde colbertje in de kast hebben hangen!” en ik kreeg een warm gevoel vanbinnen.
Maar goed, de Elle dus. Daarin ontdekte ik dat Terence net als ik een zwak heeft voor Paul Frank poppetjes en rockchick-achtige ensembles. De Elle-fotograaf was zo vriendelijk geweest om al dat leuks voor mij op de kiek te zetten en zo wandelde ik door al mijn oude shoppingervaringen heen. En daarmee bedoel ik dat Terence in het bezit was van de dingen die ik de afgelopen tijd met klamme handjes van de opwinding vast had gehouden, maar nooit had gekocht in alle winkels die ik tegenkwam op mijn shoppingtrip. Leuk hè? Ik vind van wel.
Daarom hier de kreet: Terence is te gek! Rzpkt!

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *