10 redenen

Tien redenen waarom NEnz haar verjaardag behoorlijk geslaagd vond:

1. Ondanks het feit dat veel friends & familymembers op vakantie waren (ik heb me bij ieder persoon huilend aan hun been vastgeklampt, maar dat hielp niet), hebben toch enorm veel mensen aan me gedacht. Ik kreeg dan ook veel lieve kaartjes door de brievenbus en lovely smsjes!
2. Ik heb nog nooit zoveel reacties op een topic op deze weblog gehad als op mijn b-daygirl-logje… thanx voor jullie reactiones!
3. Ik werd verwend met de leukste cadeautjes ooit!
4. … en er komen nog wat cadeautjes aan (gniffelgniffel)!
5. De Caipirinha’s waren de-licious and so was the b-dayfood.
6. Het was heerlijk sunny weer.
7. Milou kwam mij verblijden met haar zonnige karakter.
8. Ik kreeg een soort halve verjaardagsserenade door de telefoon van vriend L., ook wel bekend van Popstars the Rivals, hihi.
9. Vanochtend lag er een dikke envelop op de deurmat met daarin een gigantische berg confetti en een birthdaykaartje van de Fancy’s… en de vraag of het een hele erge zooi was geworden met die gekleurde snippers…
10. Vrijdag ga ik nog naar favourite restaurant Le:en; ook nog voor mijn b-day!

En jullie hebben vannacht vast allemaal wakker gelegen met de vraag welke cadeautjes ik heb gekregen (ha!). Ik heb ze op de picca gezet:

1. Het cijfer staat iets te ver naar links (so far for my Photoshop-skills), maar hij hoort bij de Douglas-bon. Hmm wat zal het worden; Chanel, Dior of Lancôme? 2. Et aussi een bon voor Livera! 3. Een mandje met fortunecookies… 4. Superlekker Amerikaans snoep, gekregen van Loutje. Er zaten trouwens nog M&M’s met amandelen bij, maar die zijn al op. Burp. 5. Ook van Loutje gekregen; een hele gave tee van American Eagle Outfitters. Sweet hè? 6. Een geweldige roze met zwarte tas met doodshoofdjes erop (past he-le-maal bij mijn Criminal-colbertje). 7. Roerstaafjes voor in mijn cocktails in de vorm van electrische gitaren! Ja echt! 8. Een superdepuper mooi haltertopje van Criminal, gekregen van mijn lieve lover. 9. Dvd’s van Marc-Marie Huijbregts (errug leuk) en de film The Notebook (wederom van mijn lover)! 10. Boek: Shopalicious, de enige in de serie die nog aan mijn collectie ontbrak. 11. Een cd’tje met Leela James live erop (van mijn loverrrr).


De stof van mijn Criminal-shirtje van dichtbij. Er staan allemaal dingen op die ik leuk vind: headphones, sneakers, zonnebrillen, skully’s, sterretjes and so on.


Een closeje van de stof van mijn skully-tas.

De stirstix van dichtbij. Aber natürlich moesten ze gelijk gebruikt worden voor de Caipirinha’s, vandaar dat de verpakking open is…

En nu zal ik jullie een jaar lang niet meer lastigvallen met foto’s van cadeautjes…

13 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *