Paletten-parade en more…

1. Hard Candy Punk Palette; haalt de Kelly Osbourne in je naarboven. Of we dat willen, is nog maar de vraag, maar feit is dat het Punk Palette er erg fijn uitziet! In de box zitten bovendien tips over hoe je je look van mild naar wild kunt veranderen.
2. Dior Addict 2; ah, een nieuwe variant van het Dior Addict-parfum. En wederom zouden we verslaafd moeten raken aan dit ruikertje. Met ingrediënten als Bergamot, Grapefruit, Sinaasappel, Lelietjes-van-Dalen, Lotusbloem, Ananas, Watermeloen, Grenadine en White Musk, moet dat volgens mij niet zo moeilijk zijn.
3. DiorGlam; wie net zo verslingend is aan de modebladen als ondergetekende, heeft vast al kennis gemaakt met de nieuwe hebbert onder make-uplovers; de DiorGlam. Uiteraard weer een Limited Edition, waarmee het modehuis verwacht dat wij modemeisjes maar al te graag de portemonnee binnenstebuiten zullen keren. How right they are…
Afijn, de DiorGlam-kit bevat een glimmende oogschaduw en een multidimensionaal (?), highlighting poeder. Maar laten we wel wezen; het is ons natuurlijk allemaal te doen om het doosje.
4. Dior Backstage Essentials; een musthave voor Dior-freaks! In dit tasje zitten vier make-upjes die geïnspireerd zijn op de beautygeheimen van Dior-catwalkmodellen! Is dat even fijn? Met de DiorShow Mascara, Skinflash, Crayon Eyeliner en een handig oogschaduwborsteltje wandelen we binnenkort allemaal over de Amsterdamse grachten als Riley Keough.
5. Too Faced Quickie Chronicle, The Naughty Girl; wat een geweldige verpakking! Met dit kleurenpalet haal je gegarandeerd Jude Law- en Jesse Metcalfe-lookalikes je donzige bedje in. Glimmende lavendel en roze glanskleurtjes doen het werk voor je.
6. Urban Decay Feisty Kitten; alleen om de leuke titel zou je dit make-up doosje al willen hebben! Binnenin vind je lipglossen in nude-, roze- en rood-tinten. Kiss and make-up, zou ik zeggen (of liever andersom).
7. Too Faced Lip Plumping Kit; lucious lips als Angelina Jolie zijn binnen handbereik met deze Lip Injection Kit. Niet meteen gaan gillen, er komen namelijk geen naalden of collageen te pas aan jouw Connie Breukhoven-treatment. Met één simpele streek over de lippen met de gloss, worden jouw lippen zo vol als springkussentjes. Pimp your lips!
8. Urban Decay Surreal Skin Liquid Makeup; het lijkt of er elk moment een geest uit deze fles omhoog kan komen, ready to furfill your dreams. Helaas is dat niet het geval, maar jouw dromen van de perfecte huid zullen volgens de people achter Urban Decay wél in vervulling gaan met deze foundation.

9 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *