Nooit van huis zonder inlegkruis

Mijn ouders kennen een ontzettend leuke vrouw. Eva heet ze en ze is geweldig. She puts the fab in fabulous, als je begrijpt wat ik bedoel. Zo koopt ze zich helemaal klem aan dure laarzen en tassen, die ze dan allemaal weer verstopt voor haar man. En er is niemand die zo goed begrijpt wat de essentie van een nieuw paar oorbellen is, als Eva.
Één keer was ze bij ons thuis toen we tot onze grote verbazing inlegkruisjes in plaats van inlegzooltjes uit haar schoenen zagen komen. De verklaring was simpel: “Nooit van huis zonder inlegkruis!” En dat is dan ook haar motto. “Want”, zo zegt ze, “die dingen zijn overal handig voor.” En laat Cameron Tuttle, mijn alltime favoriete schrijfster, nu net hetzelfde vinden. In haar Bad Girl’s Guide to the party life beschrijft ze namelijk wat je allemaal kunt doen met pantyliners…

*Je kunt er je wangen mee deppen na verhitte activiteiten
*Je kunt ze beschrijven met ‘Hallo, mijn naam is…’ en uitdelen op bedrijfsbijeenkomsten
*Als je er een paar tegelijk in je broek stopt hoef je je geen zorgen meer te maken om lange rijen voor het toilet (=Lowlands-tip?)
*Mocht zich een onverwacht romantisch samenzijn aandienen, dan heb je een ’take away’-ontharingsmiddel voor de bikinilijn
*Je kunt er hele originele zelfklevende verjaardagskaarten van maken.
*Plak er een op je blikje bier en je hebt geen last van koude handen wanneer je ‘m optilt
*Breng er op iedere bil één aan voordat je op openbare toiletten plaatsneemt
*Fröbel er onweerstaanbare uitnodigingen voor je feestje van die gasten ook nog eens aan hun koelkasten en beeldschermen kunnen plakken als geheugensteuntje.

Daarom ladies, nu allemaal volmondig: “Nooit van huis zonder inlegkruis!”

Bron: Eva en Cameron Tuttle’s Bad Girls Guide to the party life

13 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *