Macy’s mode

Wie had dat nou verwacht; dat ik op zo’n boring, doordeweekse donderdag zo happy zou kunnen zijn? Nee, ik heb niet te horen gekregen dat ik de rest van mijn leven door Paul Frank gesponsord wordt, heb geen persoonlijke cursus ‘Hoe word ik een modemeisje’ aangeboden gekregen door Fiona Hering en Jesse Metcalfe zit ook nog niet bij me op schoot (beter zou nog zijn: ik bij hem). Wat dan wel? Oh, wat leuke kleine facts:

*Dat ik vanaf volgende week hoogstwaarschijnlijk een ‘Ask Nenz’ rubriekje op www.glamgirl.nl krijg, waarbij jullie me kunnen mailen met jullie shopvraagjes.
*Dat ik vanaf oktober tijdelijk weer een paar dagen per week op de Fancy-redactie te vinden ben (ik start maar vast met lijnen, want daar barst het van het snoep)
*Dat ik door vriendinnetje N. ben uitgenodigd voor haar b-dayfeestje waar ik allemaal oude vrienden weer ga zien.
*Dat het eindelijk weer een beetje lekker gaat met mijn scriptie, met dank aan Gerard (ik zat de afgelopen weken een beetje vast).
*Dat ik binnenkort zachtjes meewieg met de klanken van Lizz Wright’s ubermooie stem in Tivoli (nog leuker: vriendjelief heeft de kaartjes als verrassing voor me gekocht! Lief he?).
*Dat ik zo slim was om gisteravond af te stemmen op MTV, waardoor ik India.Arie in duet zag met John Legend (nu ben ik – niet slaan – niet zo’n hele grote JL-fan, maar India is heilig).
*Dat ik zometeen eindelijk die sieraden ga bestellen die ik al zolang wil, ook al ben ik bijna blut.
*Dat Milou me net gezellig belde vanuit Amsterdam.
*Dat het zonnetje zo heerlijk schijnt en dat ik daar net van heb mogen genieten met een welverdiend breakje in de tuin.

Ander nieuws is dat na Gwen, 50 Cent, Poppa Diddy Puff, Nicky Hilton en Missy ook zangvogeltje Macy Gray haar eigen kledinglijn heeft. Natalie Hinds heet ‘ie, naar haar originele naam (zijn wij effe blij dat er een mogelijkheid bestaat om een artiestennaam aan te nemen).
Nu luidde het oordeel in huize NEnz op dit nieuws aanvankelijk: “Neeeheee! Macy moet gewoon lekker funky blijven zingen over haar seksuele revolutie!”, maar ik vind het toch best mooie ontwerpjes. Simpel, maar o-zo vrouwelijk en volgens mij met hele mooie stoffen, voor zover ik dat kan zien op de plaatjes. Maar, juich niet te hard, want Macy is met haar stonede hoofd zo slim geweest om ook een nertsje in de collectie op te nemen. En dat, lieve modevrienden, keuren wij natuurlijk ontzettend, glashard af. Wij trekken onze wenkbrauwen hoog op en trekken een vies gezicht. Handjes af van onze lieve nertsjes. En alle andere dieren.
Gelukkig schuilt er ook in vriendin L. een ware dierenvriend en houdt zij binnenkort een presentatie op school over bont en hoe onzinnig dat wel niet is. Om haar klasgenoten nu al te leren dat als je zo nodig een pluisje om je schouders wilt draperen, een nep-vachtje ook heel fijn is.
Maar goed, vooruit dan, omdat ik in een goede bui ben, zal ik toch wat mooie (bontvrije!) kledingstukken uit Macy’s nieuwe collectie plaatsen. Zolang jullie me maar beloven never nooit real fur te gaan dragen…



L.: Mooie kleurencombi! R.: Lief bruin bloesje met polkadots.

L.:Glitterig vestje. R.: Dit model heeft geloof ik wat van Macy’s wiet mogen delen…

14 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *